haylamaz



DAĞITTIKLARI SİYER KİTABINDA DİYALOG ÇIKTI MUHAMMEDİN RESULULLAH' DEMESEDE CENNETE GİDERLERMİŞ !!

Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı EFENDİMİZ isimli siyer kitabının müellifi , FETHULLAHÇI Nil Yayınları'nı bünyesinde bulunduran Kaynak Yayın Grubu'nun Genel Yayın Yönetmeni Dr. Reşit Haylamaz’dan Peygamber Efendimiz (Sallallahü Alehi ve Sellem)’e müteveccih çirkin iftira;
Gönül Tahtımızın Eşsiz Sultanı Efendimiz isimli siyer kitabının müellifi , Kaynak Yayın Grubu’nun Genel Yayın Yönetmeni Dr. Reşit Haylamaz’dan Peygamber Efendimiz (Sallallahü Alehi ve Sellem)’e müteveccih garip bir iddia. Muştu yayınlarının neşrettiği kitabın “Cennet” başlığı altında sayfa 252’de şunlar yazıyor:
Ancak O’nun hedefi, öncelikle bütün insanları rahmet ve şeftakle kucaklayıp, ümmeti arasında da, kelime-i tevhidin ikinci yarısını söylemekten kaçınarak kendisini kabul etmese bile, “Lâ ilâhe illallah” diyen herkesi buraya getirmekti. Çünkü O, “Kim, Lâ ilâhe illallah derse, cennete girer.” buyuracaktı. Daha baştan O (sallallahu aleyhi ve sellem), bunun için yaratılmış ve onun için de, ilk yaratıldığı hâlde gelişi sona denk getirilmiş; peygamberlik güftesine kafiye koyacak Son Sultan olduğu için de, bedeniyle ruhunun buluşması risalet açısından en sona bırakılmıştı.”

Yorumlar